30 juli 2019

Iets voor jou

Stichting Rino zoekt nieuwe showmasters

Meld je aan voor de Rino Eerstejaars Dag! stichtingrino.nl/inschrijven

Waarom is Rino iets voor jou?

• Je krijgt de kans om je enthousiasme voor wetenschap te delen met anderen.
  • Je verbetert je presentatievaardigheden en leert zelfverzekerder voor een groep mensen te staan.
  • Je kunt iets bijverdienen op een flexibele manier.
  • Je kunt zelf bepalen wanneer je een showdag inplant.
  • Rino geeft elk jaar meerdere shows in het buitenland.
  • Rino is een gezellige groep die maandelijks leuke activiteiten organiseert.
  • Je leert studenten kennen van andere studies uit verschillende studiejaren.
  • Je kunt deel uitmaken van iets heel unieks.

Wat ga je bij Rino doen?

Bij Rino geef je gave wetenschapsshows aan jongeren op middelbare scholen door het hele land om ze enthousiast te maken voor wetenschap. Deze shows geef je samen met een gezellig showteam met behulp van vloeibare stikstof! Deze ontzettend koude stof heeft een temperatuur van -196° Celsius en is perfect voor een groots en uniek spektakel.

Kennismakingsactiviteiten

• 3 September: Veilig Vloeibare Stikstof Aanraken
    Zie het Leidenfrost-effect in actie!
  • 18 September: Lunchlezing: Freezing Physics
    Rino laat zien hoe het is om excellente wetenschapscommunicatie te doen.
  • 24 September: IJs Cursus Eerstejaars (ICE)
    Leer (gratis) hoe je ijs maakt met vloeibare stikstof (en hoe lekker het is)! (Ook toegankelijk voor ouderejaarsstudenten)
  • 27 September & 1 Oktober:Rino Eerstejaars Dagen
    Wordt op één van beide dagen getraind tot Rino’er, ontdek hoe je met vloeibare stikstof werkt en plan je eerste showdag! (Ook toegankelijk voor ouderejaarsstudenten)

Hoe word ik een Rino’er?

Meld je aan voor de Rino Eerstejaars Dag (ook toegankelijk voor ouderejaarsstudenten) op stichtingrino.nl/inschrijven!
Op deze dag maak je kennis met Rino, leer je veilig werken met vloeibare stikstof en leer je hoe je een leuke en leerzame wetenschapsshow uitvoert. Als dit je lukt, word je een Rino’er!